ALL WINDSEEKER WILL BE SHIPPED WIHTIN FEBRUARY

PROJEKT 1904

Ett unikt samarbete mellan Tusenö och IFK Göteborg

English? See bottom of this page

 

Projekt 1904 har vuxit fram under ett par års tid och är ett passionsprojekt mellan det vi gillar mest – klockor och IFK Göteborg.

 

Det finns supporter-klockor och så finns det supporter-klockor. Ambitionen med 1904 är att ta fram en klocka med subtila detaljer som andas mer "de som vet, vet" än att det ska skrika vilket lag du håller på. Föreställ dig en klocka som går lika bra att använda till vardags som på fest – eller på läktaren för den delen.

 

Vi ska göra den – i särklass – snyggaste supporterklockan i Sverige, ja till och med i världen.

 

På den här sidan kommer du under året kunna följa projektet och dess utveckling med fler bilder, videor och inslag av blåvita profiler från både igår och idag. Planerad lansering är under 2023.

 

Skriv upp din epost på vår intresselista för att ta del av de senaste nyheterna kring Projekt 1904.


INTRESSELISTA

Projekt 1904 görs i samarbete med IFK Göteborg men det är vi, Tusenö, som ansvarar för projektet så har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på hello@tuseno.com

KLOCKAN

1904

 

LIMITERAD UTGÅVA

 

300 EX

 

10.000 KR
1.904 KR TILL IFK GÖTEBORG

 

AUTOMATISK

SELLITA SW-200

 

SWISS MADE

OM TUSENÖ

Många änglar där ute vet redan vilka vi är via vårt partnerskap med blåvitt (medlem och årskortsinnehavare hittar sina förmåner via blåvitts hemsida) alternativt under perioden vi hördes i BBpodd eller rent av sett våra klockor på vissa av spelarna – har du inte koll på oss sedan tidigare föreslår vi att du klickar dig vidare nedan för att läsa mer om oss.

 

Man kan också glida förbi vårt showroom i Linné på en kaffe för att snacka blåvitt, 1904 eller klockor. Se till att boka en tid bara då vi inte alltid är på plats.

 

Vi blev partner till IFK Göteborg inför säsongen 2019 och fortsatt vara så sedan dess. Med Projekt 1904 vill vi visa att även vi som en mindre aktör kan hjälpa IFK Göteborg på ett kreativt sätt och med, i slutänden, ett signifikant belopp.

 

Hoppas ni gillar det!

 

// Johan & Alexander, Sektion F5

IN ENGLISH

Project 1904 is a passion project and has been worked on for the last two years. We are glad to finally present this piece that is a merge of what we like the most – watches and IFK Göteborg. We aim to release 1904 in 2023.

 

Apart from the rest of our site this page will be in Swedish. To translate simply right-click on your mouse and click "Translate to ...".

 

If you want to stay in know and receive the lastest updates we suggest you sign up to the interest list below.

INTEREST LIST

Search